Sierpleister

Sierpleister is een fraaie wandafwerking en een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. Sierpleister is in verschillende kleuren direct aan te brengen en onder te verdelen in twee verschillende soorten:

Spachtelputz

Structuurpleister

Sierpleister is te verkrijgen in iedere gewenste structuur. Grof of fijn, het hecht op vrijwel iedere ondergrond en is een harde, stootvaste afwerking.

 

Drenth Stucadoors

 

Spachtelputz

Spachtelputz valt onder één van de soorten sierpleisters. Dit is een wandafwerking die kunsthars gebonden is, deze sierpleister laat een korrelstructuur achter op uw wand of plafond. Deze structuur is te danken aan de steenkorreltjes die in de spachtelputz verwerkt zitten. De grootte van de korrel kan varieren van 0,5 tot 4mm. De meest gebruikte korrel is vooralsnog de 1,2mm of de 1,5mm dikke korrel. Spachtelputz is voor veel mensen een goede uitkomst voor een perfecte uitstraling, dit komt mede omdat er veel voordelen aan spachtelputz zitten. Voordelen van Spachtelputz:
-Stoot en boenvast
-Het kan aangebracht worden in iedere kleur die u maar wenst
-Het is geschikt voor buiten en binnen muren
-Het is kleurvast

Structuurpleister

Structuurpleister is korrel dat krast in de poets, dit geeft een structuur die op vele manieren kan variëren. De korrel bepaald de structuur en dit kan dus verschillen van verticaal, horizontaal of gedraaid.
Marmerpleister is een itiliaanse designpleister, Als opzoek bent naar iets unieks met een stijlvolle uitstraling die chique oogt, dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Drenthstukadoors heeft een aantal specialisten, één daarvan is de Italiaanse sierpleister en daar valt de marmerpleister ook onder.

Bent u nieuwsgierig wat de kosten zijn om uw huis een uitstraling te geven die u altijd al heeft gewild?
Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!