Het bedrijf van Marcel Drenth beheerst alle technieken op het gebied van wandafwerking, vloerafwerking en trapafwerking.
Wij zijn ook een erkend leerbedrijf. 

Drenthstucadoors is een begrip in emmen en omstreken.

Stucadoorsbedrijf Drenth maakt ook zelf gipsornamenten in allerlei vormen. De opdrachtgever kan decoratie krijgen zoals hij dat wil.

Stucadoorsbedrijf Drenth werkt wanden, vloeren en trappen af in alle onderdelen van de bouw. Van nieuwbouw, renovatie tot restauratie. Zowel woningbouw als utiliteitsbouw.
Wij kunnen ook uw huis klaar voor de verkoop maken.
Wij kijken dan alle muren en plafonds na en maken van uw huis weer een plaatje.
We hebben alles onder een dak om uw huis helemaal verkoop klaar te maken.

 

Het bedrijf is in 1937 opgericht en Marcel Drenth is de 3e generatie van dit bedrijf. Door de jaren lange ervaring weet u zeker dat u bij Drenthstucadoors op het juiste adres bent voor al uw spack en stuc werk.

bus2

 

 

recent project 7

In hoofdzaak bestaat het werk van Stucadoorsbedrijf Drenth uit het leggen van cement afdekvloeren, spackwerk, sierpleisteren, stucen van plafonds en wanden met cement en gips, verfvlokken spuiten (graniet look) op trappen, wanden en vloeren en afwerken van plafonds en wanden met Italiaans sierwerk en ornamenten. Wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvende offerte aan. Wij zijn ook gespecialiseerd in een nieuwe techniek wandafwerking: designpleister. Deze nieuwe manier van wandafwerking geeft een mooie, nieuwe sfeer aan uw pand of huis.