Stucwerk

Bent u opzoek naar een bedrijf, die professioneel stucwerk aflevert? Dan ben u hier op het juiste adres, bij Drentstukadoors krijgt u gegarandeerd het stucwerk waar u om vraagt. Door de jarenlange ervaring die drenthstukadoors heeft zal het altijd een professionele en gladde afwerking hebben, u heeft keuze uit alle stucwerken die u maar kunt bedenken. Hierbij moet u denken aan:

Gladde wand afwerking

Behangklaar stucen

Sausklaar stucen

Plafond stucen

Fijn schuurwerk

Design stucwerk

Specialisme
 

Gladde wandafwerking

Als u een gladde wand afwerking wilt, dan bent u bij Drenthstukadoors op het juiste adres. Door de jaren ervaring die het bedrijf heeft is er gegarandeerd een gladde en strakke afwerking, wat aan al uw wensen en eisen voldoen. Gladde wandafwerking, zo spiegelglad als glas.

Behangklaar stucen

Wilt u bepaalde dingen in uw huis behangen, maar is de ondergrond niet egaal? Dan is het mogelijk om het behangklaar te laten stucen. Er wordt dan een laag over de gewenste muren heen gebracht waardoor er een perfecte ondergrond komt om uw behang op aan te brengen.

Sausklaar stucen

Sausklaar stucen is iets prijziger dan behangklaar stucen, dit komt omdat het geen kwaad kan als er een klein krasje in de muur zit, omdat hier toch behang overheen komt. Bij sausklaar stucen is het een ander verhaal. Hier mag er geen enkel krasje of opmerking te zien zijn, de wand is na de stuclaag gelijk klaar om een verflaag op aan te brengen, hierdoor zullen onevenheden goed zichtbaar zijn als deze niet netjes zijn weggewerkt. Drenthstukadoors zal er voor zorgen dat het perfect afgewerkt wordt en dus zal het eindresultaat stralend en professioneel zijn.

Plafond stucen

Is uw plafond beschadigt of kan deze wel een keer een opknapbeurt gebruiken om wat voor rede dan ook, dan is het plafond stucen een goede uitkomst voor u. Door de stuc die wordt aangebracht op uw plafond krijg u uitstraling als nooit tevoren.

Fijn schuurwerk

Traditioneel Fijn schuurwerk (heeft effect van) Fluweel met een kleine draaiwerking. Fijn schuurwerk is een afwerking die op plafonds en wanden aan te brengen is, dit kan ook op een buitenwand zijn. De afwerking wordt herkent door de fijne structuur die door de pleister gemengd wordt. Omdat deze met pleister wordt afgewerkt met een zachte spons ontstaat er een “wolkerig” of “vlam” effect. Omdat er meerdere uitstralingen mogelijk zijn met fijn schuurwerk, kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Drenth Stucadoors

Design stucwerk

Design stucwerk vraagt om vakmanschap, wij bezitten dat vakmanschap. U kunt uw muren alle kleuren geven met designpleister of design stucwerk. Italiaans stucwerk is een techniek die een glanzend en levend oppervlak krijgt. Het is ook wel bekend om zijn marmer effect. Design stucwerk is puur maatwerk, wij maken het naar uw eigen wensen. Lijstwerk, fresco’s, ornamenten, marmerpleister, Italiaans stucwerk, designpleister, u noemt het, wij leveren het!

Meer informatie over design stucwerk?

Bel naar: 06 - 11 397 983

Met design stucwerk geeft u de wanden en plafonds in uw woning, kantoor of bedrijfspand een stijlvol uiterlijk. plafonds en wanden worden decoratief afgewerkt door middel van een speciale techniek.

Wij hebben reeds design stucwerk verricht voor klanten in Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen.

Voor meer vrijblijvende informatie over de mogelijkheden van design stucwerk kunt u contact met ons opnemen.

Drenth Stucadoors is gevestigd in Emmen, Den haag, Zoetermeer, Wassenaar en Rotterdam

Specialisme

Het traditionele stuc- en spacwerk zijn nog altijd hetzelfde, maar er is veel specialistisch- en (Italiaans) sierwerk bij gekomen. Drenth is gespecialiseerd in Italiaans stucwerk. Met Italiaans sierwerk brengt men de oude Italiaans technieken terug zoals men deze vroeger gebruikte. Het stucwerk wordt aangebracht in 2 lagen, bestaande uit marmerpoeder en geblust kalk, dit om het marmer effect te krijgen. Als laatste wordt het stucwerk met een zilverspaan gepolijst. In Italiaans stucwerk heeft u de keuze uit 2 varianten,een open nerf structuur of spiegelglad. Italiaans sierwerk is in diverse kleuren leverbaar.

Wij hebben reeds design stucwerk verricht voor klanten in Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen.

Voor meer vrijblijvende informatie over de mogelijkheden van design stucwerk kunt u contact met ons opnemen.

Drenth Stucadoors is gevestigd in Emmen, Den haag, Zoetermeer, Wassenaar en Rotterdam

 

Drenth Stucadoors