spack

Door de jaren heen heeft Drenthstukadoors al een hoop te vrede klanten gemaakt die bepaalde muren of wanden gespackt wilde hebben. Spack is het afwerken van wanden en plafonds. In de meeste sierpleisters zitten kwartskorrel, in spack niet.

Sierlijke spack

Deze spack is mooi en strak, de korrel grofheid is zelf naar wens aan te passen. Ook is deze in de gewenste kleur mogelijk, het geeft een mooie sierlijke structuur. De klant kan beslissen in welke dikte hij dit op de muur wilt hebben, elke dikte is mogelijk.
Spack is afwasbaar en in diverse kleuren aan te brengen. Het is een snelle, goedkope en mooie manier om uw wanden en plafonds af te werken. Wij plakken alles af en ruimen alles weer op, zo zorgen wij er voor dat wij geen overgebleven werk voor u achterlaten.
Het aanbrengen van de spuitlaag gebeurt machinaal. Er wordt bij Drenthstukadoors alleen met professioneel materiaal gewerkt, op deze manier blijft het afgeleverde werk professioneel gewaarborgd. De structuur kan in overleg aangebracht worden, grof of fijn.